Expert in landelijk wonen

Een goede voorbereiding…

bereik je met deze GRATIS minigids waarin ik je in 7 stappen meeneem hoe je je huis zo goed en snel mogelijk kunt verkopen.

Speciaal voor jou als je je huis in de markt zet en het beste uit de verkoop van je woning wilt halen!

 

Vastgoedstyling, hoe werkt het?

Zonder zorgen binnen één of twee dagen en tegen een vast tarief een te koop staande woning verkoopklaar!

Natuurlijk gaat vastgoedstyling (ook wel verkoopstyling genoemd) over opruimen. Maar het is veel meer dan dat. Het gaat over ruimtelijk inzicht, focuspunten, zichtlijnen, lichtinval. Wat maakt het huis zo aantrekkelijk? Komt dat wel goed tot zijn recht? Als bewoner weet je wel hoe fantastisch het huis aanvoelt. Maar ziet een ander dat ook in één oogopslag? Want dat is waar de presentatie over gaat: de eerste indruk. In de snelle digitale wereld is dat belangrijker dan ooit. Een eerste indruk kun je namelijk niet overdoen…

Foto’s van huizen die te koop staan, hangen in etalages van makelaars en komen op internet voorbij. Niet alleen op sites als Funda.nl en Jaap.nl, maar ook op social media als Facebook en LinkedIn. Je woning en inrichting moeten dus gelijk de aandacht trekken. Als de foto’s niet aanspreken, klikt de mogelijk geïnteresseerde alweer verder. Een gemiste kans!

Alvast Goed! Vastgoedstyling regelt de optimale presentatie van je woning én mooie foto’s. Enkele aanpassingen van het interieur zorgen er al voor dat je woning uitnodigt tot een bezichtiging. Bovendien blijkt uit de praktijk dat het besteden van een relatief klein bedrag aan vastgoedstyling meer effect heeft op de verkoop, dan de vraagprijs met duizenden euro’s verlagen.

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

We maken een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek ter waarde van     € 95,–. Dit gesprek vindt plaats in het te verkopen huis. Hierbij vraag ik om een rondleiding door de woning en de buitenruimte. De mogelijkheden en uitdagingen van iedere ruimte zullen we samen bespreken. Ik zal wat foto’s maken die als basis dienen voor het stylingplan. Vervolgens maken we vervolgafspraken en werk ik het plan verder thuis uit.

Stap 2: Aan de slag!

In overleg werken we het opgestelde plan voor de restyling uit. Mogelijke kopers zijn in het hele huis geïnteresseerd. Daarom is het belangrijk om alle ruimtes in en om het huis aantrekkelijk te maken. Ik gebruik daarvoor zoveel mogelijk al aanwezige meubels. Ik vul dit aan met accessoires voor de juiste sfeer. Afhankelijk van de situatie restylen we het huis in één tot twee dagen.

Stap 3: Woningfotografie

Nadat de hele woning gerestyled is, kan ik de woningfotografie verzorgen. De foto’s zijn tenslotte het visitekaartje van de woning. Ik maak een reportage van gemiddeld zo’n 24 foto’s en doe de nabewerking. Met deze foto’s wordt het huis optimaal gepresenteerd op Funda, diverse andere websites en de verkoopbrochure.

“De meeste kopers willen graag een ‘instapklare woning’ en kijken met een kritische blik naar je huis. De inrichting en styling spelen bij de verkoop van je woning dan ook een belangrijke rol. Met minimale middelen benadruk ik de sterke punten van je huis om zo de potentiële koper te verleiden tot een bezichtiging.”

Waarom vastgoedstyling? Bekijk het hier!

Voorbeelden zien?

Wat er zoal komt kijken als je je huis gaat verkopen

Vraag de GRATIS minigids aan!

Hoe verkoop ik mijn huis in 7 stappen

Aanvraag is verzonden! Je krijgt een bevestigingsmail toegestuurd om je aanmelding te bevestigen. Mogelijk belandt deze in de spambox!