Inschrijving is gelukt!

Leuk dat je de minigids ‘Hoe verkoop ik mijn huis?’ hebt aangevraagd! Ik ben Jolanda Cornegoor en ik help mensen met het zo goed en zo snel mogelijk verkopen van hun huis.

Omdat ik zelf al een aantal keren mijn huis heb verkocht, weet ik wat voor wirwar aan mogelijkheden er zijn als je je huis gaat verkopen en waar je tegenaan kunt lopen. Daarom heb ik deze gids samengesteld om je alvast wegwijs te maken.

 • Heb je geen idee waar je moet beginnen?
 • Wil jij weten hoe je snel en voor een goede prijs je huis verkoopt zodat je van je plannen realiteit kunt maken?
 • Of ben je bang dat jouw huis straks misschien onvoldoende gaat opbrengen, waardoor je in de schulden raakt?
 • Vrees je dat je met dubbele lasten komt te zitten als je huis niet op tijd wordt verkocht met als gevolg dat je je nieuwe droomhuis ook weer te koop moet zetten?

 

Ik heb ook deze vragen gehad. Heel onzeker werd ik daarvan. Ik had geen idee wat ik allemaal kon verwachten als ik mijn huis ging verkopen. Het enige wat ik wist was, dat ik er alles aan wilde doen om het maximale uit de verkoop te halen zonder veel risico te lopen. Want dat zou mij rust geven. Ik wilde een vlotte en goede verkoop, zodat ik wist waar ik aan toe was. Ik wilde door met plannen maken! Door meerdere verhuizingen weet ik inmiddels dat een goed begin het halve werk is. De presentatie is daarom een heel belangrijk stuk van de verkoop. Gelukkig heb je dat voor een groot deel zelf in de hand!

Om je een eind op weg te helpen heb ik deze gids samengesteld. Ik leid je hierin door 7 stappen hoe je je huis het best in de markt zet en wat daar zoal bij komt kijken.

Als jij het gevoel wil hebben er wél alles aan gedaan te hebben om het maximale resultaat te bereiken, zul je in ieder geval moeten zorgen voor een perfecte eerste indruk. Want een eerste indruk? Die kun je niet overdoen. Het belangrijkste is dat mensen zich thuis moeten kunnen voelen in andermans huis.

Als je nu denkt: Ja, ik wil er alles aan doen om een goed verkoopresultaat te bereiken, maar ik weet niet goed hoe ik het maximum eruit haal, vraag dan een adviesgesprek met mij aan. Dit adviesgesprek heeft een waarde van € 147,–, maar ik bied het je bij deze GRATIS aan. Ik kom bij je thuis en dan bekijken we samen de situatie en de mogelijkheden.

Je kunt je aanmelden via de knop hieronder!

 

Nog even over de gids, voor wie is deze gids niet bedoeld?

 • Voor mensen die hun huis wel te koop zetten, maar stiekem hopen dat ze die nog láng niet zullen verkopen…
 • Voor huizenverkopers die al een hele rij potentiële kopers voor de deur heeft liggen.
 • Voor verkopers die de ene bieding na de andere boven de vraagprijs krijgen
 • Voor mensen die het “Verkocht” bord al in de tuin hebben staan.

Voor wie is deze gids wel geschikt?

 • Voor mensen die liever gisteren dan vandaag hun huis verkocht willen hebben zodat ze kunnen bieden op dat andere huis
 • Voor verkopers die goed geld willen verdienen aan de verkoop
 • Voor diegenen die niet járen te tijd heeft om te wachten op die ene bieder die toevallig wel de vraagprijs biedt
 • Voor mensen die achteraf willen kunnen zeggen: we hebben er alles aan gedaan en daarom deze mooie prijs eruit gesleept!

Binnen enkele minuten ontvang je de gids in je inbox! Check ook even je spammail, want helaas sturen computers soms mijn mails naar de spambox…

Ik wens je heel veel  succes met het in de markt zetten van je woning en als ik je ergens mee kan helpen, dan weet je me te vinden!

Succes!

Jolanda